Compania London Brokers cauta un absolvent de Politehnica, ordonat si organizat, fara experienta, care sa administreze contracte de zeci de mii de euro, incheiate cu mari firme.

Un tanar cu capul pe umeri, absolvent de Politehnica. Acestea sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a incepe o cariera in domeniul brokerajului in asigurari. Noul angajat va mentine legatura intre firmele de asigurari si marile companii care apeleaza la serviciile firmei de brokeraj.

Nu mai este ca la scoala

London Brokers doreste sa angajeze o persoana fara experienta pentru pozitia de Junior Broker.

"Cu capul pe umeri inseamna sa-si dea seama ca aici nu mai este ca la scoala. Acest job implica foarte multa organizare si seriozitate. Avem foarte multi clienti din segmentul corporate cu specific industrial-comercial. Pentru a asigura servicii de calitate, cerem foarte mult de la oameni", ne-a explicat Ovidiu Demetrescu, Managing Director al companiei.

Este preferata o persoana care a absolvit Politehnica, pentru ca in activitatea sa noul angajat va intra in contact cu companii foarte mari, cunostintele tehnice urmand sa-l ajute sa inteleaga specificul activitatii acestora.

Avansare intr-un an

Pentru inceput, noul angajat va fi asistentul unui broker. Dupa ce se va pune la punct cu domeniul asigurarilor, acesta se va ocupa cu intocmirea documentatiei in vederea selectiei celei mai bune firme de asigurari pentru companiile care apeleaza la serviciile London Brokers. Ulterior, va urmari indeaproape derularea contractului.

Va primi solicitarile de daune de la clienti, dupa care va contacta firma de asigurari in vederea acordarii despagubirilor.

Pe masura ce va capata experienta, va realiza si evaluari ale riscurilor la care se expun companiile in timpul desfasurarii activitatii. „La sediul clientilor va realiza inspectii pentru depistarea tuturor riscurilor posibile, incheiate cu recomandari in vederea prevenirii acestora", a precizat Demetrescu.

Dupa un an, cel mult doi, noul angajat va fi avansat pe pozitia de broker. Daca de pe pozitia de Junior va administra contracte cu prime de asigurare totale in valoare de pana la 20.000 de euro, ca broker valoarea acestora va creste pana la 100.000 de euro.

De pe pozitia de Senior Broker, pe langa faptul ca va avea un anumit numar de oameni in subordine, va administra doar contracte mari, de peste 100.000 de euro.

Weekenduri libere, asigurare medicala si traininguri

In functie de prestatie si de cunostintele detinute, salariul net poate varia intre 150 si 350 de euro.

La acesta se adauga tichete de masa, asigurare medicala privata pe companie si traininguri.

Programul de lucru este intre orele 9.00 si 18.00, cu o ora pauza la pranz. Sambata si duminica sunt libere.

London Brokers este o companie cu capital romanesc infiintata in anul 1999. In prezent are 20 de angajati, majoritatea sub 30 de ani. Cifra de afaceri pe anul trecut a fost de 530.000 de euro.

Candidatii interesati de acest post pot trimite CV-uri la fax 021/233.42.37 sau la adresa de e-mail: camelia.florea@londonbrokers.ro