Rock-ul romanesc continua sa respire aer proaspat. Un foarte bun exemplu in acest sens este trupa URMA, care a concertat in studioul Delta RFI, sambata 29 octombrie.

Acest concert a facut parte din turneul "Anger As A Gift" in care baietii si-au promovat noul album, care poarta acelasi titlu. "Anger As A Gift e o lovitura de moarte data prostului gust si atitudinilor contra naturii din lumea show-business-ului actual.

Efectul de igienizare e cu atat mai puternic, cu cat e doar colateral si neintentionat".(Mani Gutau, vocalul trupei URMA).

A fost un concert acustic cum mai rar se vede in Romania, transmis live pe Radio Delta RFI. Nu vrem sa-i laudam (formal) pe baieti dar nu avem incotro. URMA este noua senzatie de rock proaspat si bine facut din peisajul muzical romanesc. Adica "muzica de tatuat gandurile conformiste…"

Peste 300 de oameni au cantat alaturi de baietii de la URMA mai bine de doua ore hiturile trupei, alaturi de alte piese care nu au fost incluse pe nici un album. Ii uram multa bafta trupei URMA, care va canta curand in Germania.

Radio Delta RFI poate fi receptionat in Bucuresti pe 93,5 fm, in Iasi pe 97,9 fm, la Craiova pe 94,0 fm si la Cluj pe 91,7 fm.

Partener al evenimentului: Totem Gifts.