Despre fiica cea mica a lui Petre Roman se spune ca ar fi o persoana iute la manie. Surse din anturajul acesteia sustin ca, atunci cand se enerveaza, Oana uita de maniere si de faptul ca se afla intr-un loc public si reactioneaza dupa cum ii dicteaza inima.

Gurile rele spun ca nu de mult Oana a avut un acces de isterie, la adresa fostului sau iubit, striperul Cornel Pasat si al iubitei acestuia, o tanara pe nume Deea.

Se pare ca Oana Roman e inca indragostita de Cornel Pasat, altfel nu se explica de ce ar fi incercat s-o ia la bataie pe Deea, actuala prietena a striperului. Dupa cum aflam din ultimul numar al revistei XMagazin, circul se pare ca s-a petrecut nu cu mult timp in urma, cand cei doi amorezi ieseau din clubul Bavaria, din Regie.

Cornel si Deea apucasera sa intre intr-un automobil cand - afirma surse de la fata locului - Oana Roman a aparut din senin cu masina personala, a iesit val-vartej si s-a napustit la Deea, parand hotarata s-o ia la bataie. Cornel a iesit la randu-i, ca sa evite o catastrofa, si a discutat indelung cu fosta-i iubita.

Conflictul, se pare, s-a solutionat prin repartitie: Deea a plecat singura acasa, iar Cornel - la o mica plimbare cu Oana.

Striperul nu neaga aparitia inopinata a fostei lui iubite, dar sustine cu hotarare ca totul s-a derulat pasnic: "Nu-i sta in caracter Oanei sa faca asa ceva! Intr-adevar, a fost la Bavaria, insa am avut o discutie linistita cu ea. O cunosc pe Oana de sase ani si jumatate si stiu ca nu reactioneaza asa".