Presedintele Comisiei pentru Statutul Jucatorului, din cadrul FRF, Ion Turculeanu, a declarat ca Dinamo nu are nici un drept sa ceara castigarea meciului cu Jiul la ,masa verde". "Nu exista nici o cerere din partea clubului Juventus Bucuresti care sa solicite incetarea contractului dintre jucatorul Ciprian Petre si Jiul.

Ulterior, intre cluburi s-a incheiat un act aditional la contract care nu este valabil. Pentru ca jucatorul sa nu aiba drept de joc, era nevoie de un act emis de Comisia pentru Statutul Jucatorului, unde eu sunt presedinte. In plus, ceea ce nu se stie este ca o contestatie trebuie facuta inaintea meciului, si nu dupa.

Ma surprinde ca un club ca Dinamo are oameni in conducere care nu stiu regulamentele. Un club asa mare nu avea voie sa se acopere de ridicol facand o asemenea contestatie", a precizat Turculeanu. Oricum, dinamovistii au anuntat pe site-ul oficial ca renunta la contestatie.

"In ceea ce priveste contestatia clubului nostru in cazul jucatorului Ciprian Petre, de la Jiul Petrosani, FC Dinamo Bucuresti anunta prin Consiliul Actionarilor si prin presedintele executiv Ioan Becali ca renunta la aceasta actiune. In lupta pentru obiectivele propuse, Dinamo nu are nevoie sa profite de greselile altor cluburi.

Dinamo va juca toate meciurile numai pe teren, iar ceea ce conteaza este doar rezultatul de la finalul jocului", se anunta pe site-ul oficial al clubului din Stefan cel Mare.