Complexul Spania pentru Murinho continua, echipa sa, Chelsea, fiind din nou invinsa pe taram spaniol, de data aceasta de ambitioasa echipa a lui Betis Sevilia.

O seara memorabila pentru spanioli dar si pentru fotbal, fazele spectacol si executiile de finete aratand ca fotbalul inseamna altceva decat un meci de divizia A si mai mult decat scaune rupte si scandari triviale.

Astfel de meciuri te fac sa dai dreptate FIFA atunci cand a decis ca echipele campioane ale unor tari cu fotbal cel putin indoielnic sa nu mai participe automat la masa bogatilor fotbalului.

Considerata cea mai temuta echipa a lumii in acest moment, Chelsea si-a respectat blazonul si a oferit un fotbal de calitate. Diferenta a fost facuta de ambitia mai mare a unei echipe ce pleca cu sansa a doua si de executiile spectaculoase reusite de jucatorii lui Betis.

Dani a marcat in minutul '28 singurul gol al partidei. Ocaziile mari de gol au alternat rapid la ambele porti. Cea mai mare ocazie a lui Chelsea s-a consemnat pe finalul meciului cand mingea trimisa de Essien a lovit ambele bare laterale si a fost prinsa de portarul londonezilor Peter Cech.

Grupa E

PSV Eindhoven 1 - 0 AC Milan

Schalke 2 - 0 Fenerbahce

Grupa F

Olympiakos 1 - 4 Lyon

Rosenborg 0 - 2 Real Madrid

Grupa G

Liverpool 3 - 0 Anderlecht

Real Betis 1 - 0 Chelsea

Grupa H

Inter Milan 2 - 1 FC Porto

Artmedia 2 - 2 Rangers