Relatia dintre Stefan Banica Jr. si Andreea Marin a fost, in ultima luna, unul dintre cele mai mediatizate subiecte.

De la primele fotografii de tip „paparazzo", cei doi au fost permanent in centrul atentiei, iar oamenii din showbiz si specialistii in marketing cred ca unirea celor doua branduri le poate aduce un plus de imagine cu mult mai consistent decat simpla insumare a popularitatii celor doi.

Radu Groza, managerul cantaretului, spune ca „publicul nu a perceput negativ aceasta relatie". „Numarul de solicitari pentru concerte a ramas constant", sustine Groza. „Banica acopera o „plaja" foarte larga de spectatori, de la copii de zece ani, pana la batrani de 70, insa targetul il reprezinta femeile intre 20 si 50 de ani", spune Groza.

Potrivit unor surse apropiate cantaretului, Banica este cel mai bine platit artist din Romania, onorariul perceput pentru un concert fiind cuprins intre 4.500 si 6.000 de euro. Groza estimeaza ca muzicianul are aproximativ 100 de spectacole pe an.

Managerul artistului spune ca Banica nu e prea multumit de faptul ca este mediatizat prin prisma vietii sale personale si nu a realizarilor pe plan profesional. „Orice stire care aduce un artist in fata opiniei publice reprezinta un plus de imagine.

Ramane insa de vazut daca va avea efecte pozitive sau negative", afirma insa Dorian Ciubuc, director general Fun Time Production, organizator al concertului lui Phil Collins la Bucuresti, unde Andreea Marin si Stefan Banica s-au afisat in public pentru prima data tinandu-se de mana.

Imaginea rezista

Stefan Banica Jr. evolueaza si in musicalul „Chicago", a carui premiera a avut loc la cateva zile dupa aparitia in presa a primelor articole despre relatia sa cu Andreea Marin. „Zana Surprizelor" a fost invitata la avanpremiera, iar la vremea respectiva s-a speculat ca prezenta ei e o strategie de marketing, avand ca scop promovarea spectacolului.

Desi, conform unor surse din TNB, la ultimul spectacol s-au vandut doar 600 de bilete din 1.100, producatorii musicalului sustin ca numarul de spectatori a ramas constant.

Nici publicul fidel al emisiunii „Surprize, Surprize" nu a „amendat" relatia celor doi si nu a perceput ca imoral faptul ca Stefan Banica s-a despartit de mama copilului sau pentru a fi cu Andreea Marin, deoarece emisiunea a fost lider de audienta in ultimele patru editii.

Ne spalam rufele in familie

Stefan Banica Jr. si Andreea Marin sunt doua dintre cele mai populare vedete din Romania, in consecinta, au fost solicitati in trecut de mai multe companii pentru a-si asocia imaginea cu anumite produse. Unul dintre acestea este detergentul Dero, care a optat pentru campanii publicitare (separate) cu cele doua vedete.

Potentialul unei reclame in care Andreea Marin si Stefan Banica sa apara impreuna, ca si cuplu, ar fi insa mult mai mare si nu este exclus ca, pe viitor, sa apara propuneri in acest sens, spun specialistii.

Psihologii explica

Cuplu de poveste

„Relatia dintre Andreea Marin si Stefan Banica Jr. le va aduce ambilor o crestere a popularitatii, deoarece, in general, oamenii valorizeaza frumusetea fizica. Publicul emisiunii „Surprize, Surprize" va fi incantat de asocierea dintre cele doua vedete, va avea senzatia ca este vorba despre o poveste de dragoste dintre Fat-Frumos si Ileana Cosanzeana.

Suferinta pricinuita mamei copilului lui Stefan Banica Jr. va fi uitata, iar relatia cu Andreea Marin nu va fi vazuta ca fiind ceva imoral. Publicul va fi de partea lor. Chiar si fanele infocate, cele care lesinau la concertele lui Banica, vor fi incantate de relatia idolului lor cu Andreea Marin", sustine psihologul Mirela Zivari.

„Nu ma simt amenintata"

In ultimele zile s-au inmultit zvonurile privind un posibil mariaj intre rocker si vedeta TVR. Daca „zana" ar lua numele de familie al sotului, ar deveni a doua Andreea Banica din showbizul romanesc. Adevarata Andreea Banica , care s-a amuzat de aceasta ipoteza, ne-a declarat: „Eu sunt sigura ca Andreea Marin nu va renunta niciodata la numele ei.

Sau, cel mult, il va lua si pe al sotului si o va chema Andreea Marin Banica. Nu ma simt amenintata in niciun fel".