Juventus Torino a invins-o pe Bayern Munchen cu 2-1 intr-un meci fara prea multe faze de poarta dar cu un ritm bun. David Trezeguet a fost eroul serii reusind sa deschida scorul in minutul 62' la prima mare ocazie a Juventusului, pentru ca tot el sa inscrie si golul victoriei pentru torinezi cu doar cinci minute inainte de finalul partidei.

Bayern Munchen a abordat foarte curajos meciul cu Juventus si nu a facut nici un moment pasul inapoi, nici chiar atunci cand a reusit egalarea prin Deisler. Mai mult, bavarezii au dat impresia ca stapanesc bine jocul si nu vor avea probleme in a pleca cu un punct de la Torino.

Ca si in tur, mainile moarte ale lui Juventus au fost Zlatan Ibrahimovici (eliminat la un fault stupid in finalul partidei) si portarul Abiati care da probabil emotii coechipierilor si in pauza meciului.

Ultima sansa de egalare pentru Bayern s-a consumat in finalul partidei cand sutul senzational trimis de Bastian Schweinsteiger din afara careului de 16 metri a trecut razant pe langa bara portii torineze.

Rezultatele finale din Liga Campionilor

Grupa A

Juventus 2-1 Bayern

Club Brugge 3-2 Rapid Viena

Grupa B

FC Thun 2-4 Ajax

Arsenal 3-0 Sparta

Grupa C

Barcelona 5-0 Panathinaikos

Bremen 4-3 Udinese

Grupa D

Lille 1-0 Man. United

Benfica 0-1 Villarreal

Grupa E

PSV Eindhoven 1 - 0 AC Milan

Schalke 2 - 0 Fenerbahce

Grupa F

Olympiakos 1 - 4 Lyon

Rosenborg 0 - 2 Real Madrid

Grupa G

Liverpool 3 - 0 Anderlecht

Real Betis 1 - 0 Chelsea

Grupa H

Inter Milan 2 - 1 FC Porto

Artmedia 2 - 2 Rangers