9 banci de investitii pentru privatizarea Romtelecom

de     Amos News
Joi, 3 noiembrie 2005, 0:00


Pana la ora 18.00, in data de 02 noiembrie 2005, termenul limita stabilit, 9 banci de investitii de reputatie internationala din cele 11 preselectate sa ofere consultanta financiara in procesul de privatizare a Romtelecom au depus oferte, conform caietului de sarcini, se arata intr-un comunicat al Minisiterului Comunicatiilor remis, joi, AMOS News.

Ofertele au fost primite din partea consortiului format din CA~IB, Goldman Sachs, ABN-AMRO si Rotschild; consortiului format din Citibank, EFG Eurobank si Ergasias S.A.; consortiului format din CSBF si IEBA Trust; consortiului format din Deutsche Bank, BRD Securities si Alpha Finance; consortiului format din HSBC, BCR Securities si Dresdener Kleinwort Wasserstein; consortiului format din JP

Morgan, RAEF, Intercapital Invest si Linklaters; consortiului format din Merrill Lynch si BT Securities; consortiului format din Morgan Stanley si Raiffesen Bank si consortiului format din UBS, ING Securities si CET. Privatizarea se preconizeaza a fi efectuata prin intermediul unei Oferte Publice Initiale ("IPO").

"Conform Capitolului 20 al programului de guvernare, privind politica in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, am initiat procesele de privatizare ale activelor statului detinute la companiile de posta si telecomunicatii.

Dorim ca aceste procese sa se desfasoare in conditii de concurenta loiala si de transparenta, iar consultantul care va fi selectat pentru privatizarea totala a S.C. ROMTELECOM S.A. sa asigure desfasurarea programului in cele mai bune conditii.", a declarat ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei informatiei Zsolt Nagy.

In perioada imediat urmatoare, ofertele vor fi analizate si evaluate de catre comisia de evaluare desemnata prin Ordinul Ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, numarul 319 din data de 23 august 2005


124 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi