Dinu Patriciu l-a acuzat pe Marian Iancu ca foloseste intr-un proces civil impotriva sa un document confidential pe care l-ar fi obtinut de la PNA. Intervenit telefonic in emisiunea 100%, Marian Iancu spune ca a primit documentul in cauza prin posta si nu poate spune daca este un document autentic sau nu.

Chiar daca documentul respectiv ar fi legal, Iancu spune ca el este unul public si nicidecum unul confidential asa cum sustine Patriciu.

Raspunzand intrebarii de sinceritate a emisiunii "100%", Patriciu a recunoscut ca are o relatie rece cu Traian Basescu, Sorin Ovidiu Vantu si Ovidiu Tender. Patriciu considera ca are o relatie calda cu premierul Tariceanu si cu Dan Voiculescu si una calduta cu Liviu Luca.

Telefonul dat de premierul Tariceanu procurorului general Ilie Botos pentru a se interesa de acuzele ce i se aduc prietenului sau Dinu Patriciu este considerat de acesta din urma ca fiind unul absolut firesc intr-o democratie unde justitia functioneaza independent si nu poate fi influentata.