Veniti la Sofia cu gandul de a recupera punctele pierdute pe teren propriu, cu Heerenveen, elevii lui Ioan Andone au facut din nou un meci slab, nereusind sa inscrie nici in etapa a doua a grupelor Cupei UEFA.

Mai mult, ramasi in inferioritate numerica in ultima jumatate de ora a meciului, "cainii" au trebuit sa se recunoasca invinsi dupa ce au primit gol in cel de-al treilea minut de prelungiri.

GHINION. Dupa meci, antrenorul Ioan Andone a recunoscut ca sansele echipei sale de a se califica sunt minime dupa acest esec. Andone a dat vina pe nesansa, spunand ca altul ar fi fost rezultatul daca Zicu sau Pulhac nu ar fi irosit doua ocazii ideale. "A fost o partida disputata, cu un tempo foarte bun. A castigat echipa cu mai multa sansa, care din pacate nu a fost Dinamo.

Daca marcam noi primii , castigam si in zece oameni. In comparatie cu Heerenveen, Levski e mult mai puternica, cu jucatori experimentati, care pot face diferenta. Ne-am diminuat serios sansele de calificare".

INCIDENTE. Cinci suporteri dinamovisti au fost raniti dupa ce unul din cele trei autocare care transportau galeria de la Peluza Sud a fost atacat la o benzinarie de langa Loveci, la circa 20 de kilometri de Sofia. Conform site-ului dinamomania.net, romanii au avut intai o confruntare cu suporteri bulgari, iar apoi au fost batuti de politie.

Cei cinci suporteri raniti, cu varste intre 23 si 31 de ani, au fost transportati la spitalul Pirogov din Sofia. Ceilalti fani dinamovisti implicati in incident au fost retinuti 24 de ore pentru cercetari.

I-au suspectat pe 'caini' de gripa aviara

Ieri-dimineata, pe o vreme frumoasa, Ioan Andone si-a scos jucatorii din camere pentru o plimbare in Parcul Palatului de Cultura, situat in imediata apropiere a Hotelului Hilton.

ASEMANARE. "Cainii" au petrecut o jumatate de ora in centrul Sofiei, timp in care Claudiu Niculescu si-a amintit de meciul pe care Dinamo l-a castigat la Donetk in urma cu doua sezoane. "Si atunci ne-am plimbat la fel ca acum. Si statuile seamana cu cele din Ucraina", a spus atacantul.

Varful revenit dupa o accidentare la umar s-a jucat cu un caine si a inceput sa citeasca inscriptiile din limba lui Stoicikov. "Am invatat de la Stoican, ca numai el are la Donetk caractere ca astea." Singurul jucator care a preferat sa ramana in holul de la Hilton a fost Mihaita Plesan. Olteanul este racit, avand o febra ce l-a facut indisponibil pentru meciul cu Levski.

SCHIMBARE. Plimbarea de ieri-dimineata era programata initial la Gradina Zoologica din Sofia. Numai ca bulgarii au refuzat sa ii primeasca in vizita pe "caini" de teama ca animalele aflate in captivitate s-ar putea imbolnavi de gripa aviara. In mintea vecinilor de sud de Dunare, dinamovistii ar fi putut fi infectati cu virusul H5N1.

Sefii Gradinii Zoologice din Sofia au cerut ca jucatorii lui Ioan Andone sa faca un dus chiar la intrare, lucru pe care romanii l-au refuzat in mod categoric.