Julia Chelaru, "pisica alba" a trupei Sexxy, s-a logodit in Italia, la Roma, cu iubitul si totodata managerul trupei din care face parte, Bogdan Jianu. Evenimentul a avut loc acum o saptamana, cand Julia si iubitul sau au plecat intr-o scurta vacanta de 5 zile in Italia. Cei doi sunt impreuna de cinci ani si traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

Cu ocazia excursiei la Roma, Bogdan i-a facut o surpriza cantaretei, daruindu-i inelul de logodna, din aur alb cu diamant, cumparat special din Peninsula, la binecunoscuta Fontana di Trevi. Desi si-au dorit o logodna la Paris, cuplul Julia Chelaru-Bogdan Jianu a facut primul pas spre casatorie acum cateva zile, in Italia, la Roma.

Iubitul Jiuliei a dorit insa sa o surprinda pe cantareata intr-un loc romantic si sa-i ofere inelul de logodna atunci cand aceasta se astepta mai putin. Astfel a luat la pas mai multe magazine din Roma in cautarea unui inel frumos pe care i l-a daruit mai apoi Juliei, la Fontana di Trevi, avand ca martori un cuplu care i-a gazduit in Italia.

O data cu inelul de logodna, Julia a primit aplauze si un imens buchet de trandafiri rosii de la vanzatorii ambulanti care vindeau flori pe langa Fontana di Trevi si au surprins momentul destul de emotionant pentru cantareata. Se pare ca Bogdan a surprins-o pe Julia intr-un mod romantic inca de la inceputul relatiei lor.

Acum cinci ani, la mare, el i-a facut acesteia o carare de lumanari "presarata" cu petale de trandafiri, de la o discoteca de pe plaja din Mamaia pana la malul marii. Pe de alta parte, Julia se gandeste sa-si asigure sanii, evaluandu-si formele cu care a inzestrat-o natura la suma de 20.000 de euro. Ea face mari eforturi sa se intretina si sa fie mereu in forma.

Diete, fitness si multa odihna, atunci cand timpul ii permite acest lucru. Julia este fericita ca de cand s-a facut blonda primeste mai tot timpul complimente. intrebata ce ar vrea sa mai schimbe la ea si la ce parte a corpului sau tine cel mai mult, Julia a fost destul de sincera: "Mie imi place cum arat si sunt multumita de corpul meu.

Dar daca ar fi maine o moda si cineva m-ar pune sa aleg, nu cred ca as face schimbari majore, ci mi-as asigura sanii. Nu m-am gandit la o suma prea mare, cred insa ca i-as evalua la 20.000 de euro", a declarat cantareata. Desi are un bust generos si o silueta de invidiat, Julia a refuzat pana acum de vreo cinci ori sa pozeze in revista Playboy. Se pare ca vedeta are unele motive intemeiate.

"Prima propunere de la Playboy a venit in perioada in care eu eram in trupa Exotic. De atunci am mai primit vreo 4 oferte, insa, desi sunt o persoana foarte deschisa si consider ca daca cineva are un corp frumos trebuie sa si-l arate, educatia pe care am primit-o acasa si principiile mele morale nu imi permit sa fac acest lucru", a mai spus Julia.