BenQ prezinta noul proiector Home Cinema PE8720, aducand astfel proiectorul tip home cinema la cel mai inalt nivel al ratei de contrast - 10.000:1.

Noul proiector aduce in prim plan tehnologiile exclusive detinute de BenQ - Advanced Continuous Electronic IRIS si tehnologia Senseye, un silentios 23dB pentru placerea neintrerupta a vizionarii si auditiei, un dispozitiv care poate fi utilizat cu usurinta in orice moment datorita butonului cu o singura atingere si a functiei de reglare in 6 culori.

Noua tehnologie Senseye permite ca BenQ sa ofere o imagine mai profunda si mai clara, de inalta definitie datorita ratei superioare a contrastului de 10.000:1. Acest lucru este posibil prin tehnologia inclusa Advanced Continuous Electronic IRIS si DarkChip3 DMD.

Tehnologia exclusiva BenQ, Advanced Continuous Electronic IRIS, mareste performanta contrastului la nivel de cinema, ofera o rata foarte ridicata de contrast de 10000:1 si, de asemenea, optimizeaza intensitatea luminii functie de stralucirea imaginii.

DarkChip3 DMD de la Texas Instruments micsoreaza distributia luminii si mareste semnificativ contrastul pentru imaginile mai intunecate.

Pe langa calitatea superioara a imaginii pe care o ofera, BenQ PE8720 permite reglarea cu usurinta a setarilor de catre utilizatori.

Prin simpla atingere a unui buton, tehnologia inteligenta incorporata in BenQ PE8720 regleaza culoarea, luminozitatea si Advanced Electronic IRIS pentru aplicatiile des folosite in cadrul locuintei.

In plus, BenQ PE8720 prezinta si o functie de setare de 6 culori care ofera utilizatorilor o reglare directa si independenta in 6 culori a culorilor primare (RGB) si secundare (CMY).

Aceasta functie convenabila da posibilitatea utilizatorului sa schimbe preferintele de culoare fara sa afecteze setarile initiale.