In urma cu cateva saptamani, Nicola si sotul ei, Mihai Alexandru, au recunoscut ca intre ei lucrurile nu mai sunt asa roz. De cateva luni insa, Nicola il parasise pe cel care i-a stat alaturi vreme de 15 ani si cu care are doi copii, totul fiind insa tinut in mare secret.

Ziarele de scandal relatau in vara acestui an ca Nicola ar avea o aventura cu unul dintre membrii trupei sale, si el la randul sau un barbat insurat. Zvonurile au fost infirmate la acea vreme atat de Nicola, cat si de sotul acesteia, care sustinea ca nici nu incape vorba de asa ceva. Numai ca cei doi pana la urma s-au separat: "Eu nu mai stiu ce e o femeie de trei luni. Nu m-am atins de nimeni.

Nu pot sa uit asa de usor cei 15 ani. Ne leaga si copiii, care sufera si ei la fel ca si mine". Gurile rele spun ca Nicola este cea care l-a parasit, motivul fiind, se pare, un alt barbat. Intrebat daca este adevarat, Mihai Alexandru spune: "N-am fost acolo... nu stiu... habar nu am. In legatura cu acest subiect nu comentez nimic. Nu am fost prezent. Nu spun ceva ce nu am vazut. Si nici nu zic ca nu e adevarat".

«Ne leaga atatia ani»

Cu toate ca Nicola l-a parasit pe Mihai Alexandru, solista nu se gandeste sa divorteze de acesta. Ba, mai mult, Nicola vorbeste zilnic cu sotul ei la telefon. "Vorbesc aproape in fiecare zi cu el la telefon. Deocamdata, relatia noastra este intr-un fel de tranzitie. In nici un caz, nu ne gandim sa divortam legal, a spus Nicola revistei Star.

Nicola nu spune care au fost motivele care au dus la aceasta despartire, dar recunoaste ca in ultima vreme relatia lor devenise monotona. Acum se pare ca lucrurile au intrat pe un fagas normal. "Mie imi place foarte mult relatia pe care o avem. Am ramas foarte buni prieteni si sunt foarte mandra de acest lucru. Cei 16 ani nu pot fi stersi cu buretele", a mai spus cantareata.

Nicola nu stie ce le rezerva viitorul, dar nu exclude o posibila impacare. "Ne leaga atatia ani. Atatea amintiri. Nu pot sa spun un "nu" categoric cu privire la impacarea noastra, dar sper ca, indiferent de situatie, vom ramane buni prieteni. Deocamdata vorbim din ce in ce mai des la telefon".

Poate ca Nicola ar trebui sa se gandeasca la consecintele faptelor sale si ca cei doi copii au nevoie de ambii parinti.

Si totusi exista Andrei!

Cu toate ca se intrevedea o impacare intre cei doi fosti actuali soti, Nicola si Mihai, lucrurile par sa fi luat din nou o intorsatura ciudata. Nu de alta, dar in ultimul numar al revistei Ciao!, cantareata a fost fotografiata in compania amantului, pe nume Andrei Stanoevici.

Se pare ca viata nu este chiar asa roz, de vreme ce Nicola sta acum intr-un apartament inchiriat din zona Tei, unde este vizitata de barbatul cu care traieste in prezent o poveste de dragoste si de vreme ce Andrei si-a stricat si el rostul lui.

Caci pianistul (caci acesta era rolul lui in formatia din care facea parte si sotul Nicolei, acesta din urma fiind chitarist) este si el insurat si tata a doi copii. Se pare ca el nu mai are voie sa calce pe acasa, doar ca sa-si vada odraslele. Si gurile rele mai spun ca si din afacerea pe care Andrei o avea cu sotia sa, un studio de inregistrari, a fost exclus.

Ipoteze ar fi multe, dar asteptam inca o data, cu mare interes, sa vedem ce decizie va lua Nicola... divorteaza ori ba?