Spre deliciul romanilor amatori de senzational, razboiul orgoliilor dintre actrita Oana Zavoranu si "Carcotasi" a luat amploare. Nu exista saptamana in care cele doua tabere sa nu se "intepe".

Cei doi carcotasi nu pierd ocazia sa o umileasca pe Oana: ba ca-i place cocoselul, ba cu nu are talent actoricesc, ba ca nu face acordul intre subiect si predicat (lucru destul de grav pentru o prezentatoare de televiziune). Nici Zavoranu nu pierde timpul si afirma despre Carcotasi ca sunt "niste imbecili" care isi fac publicitate pe spatele ei.

«Este un frustrat»

Actrita merge mai departe si spune ca Serban Huidu are o vendeta personala. "Este un frustat care s-a dat la mine si pe care l-am refuzat", mai spune Oana. Aici facem o mica paranteza si spunem ca Zavoranu a facut cam aceleasi declaratii prin presa si in privinta fotbalistului Adrian Mutu. "Mutu obisnuieste sa curteze pe toata lumea. Nu l-am cunoscut personal, dar m-a sunat.

M-a luat cu vrajeala din asta ieftina, ca a gresit numarul, ca a primit telefonul de la cineva si ca vrea sa stie daca sunt eu. Nu a fost insistent. Mi-a trimis doua-trei mesaje civilizate, la modul ca nu vrea sa ma deranjeze, isi cere scuze daca m-am suparat si a incheiat cu "asta e numarul meu de telefon, daca vreodata ai nevoie de ceva si te pot ajuta, cu mare placere".

M-a luat ca el ma admira, ca sunt foarte frumoasa, ca sunt o prezentatoare foarte buna si o buna actrita. Sa-l iau ca pe un telefon admirativ cand a vazut ca nu e loc". Ce sa mai, toata lumea viseaza la nurii Oanei Zavoranu. Dar sa revenim la oile noastre.

«Imi place ca se oftica»

Serban Huidu explica de ce o tot tachineaza pe iubita lui Pepe. "Cel mai mult imi place la Oana ca se oftica. Astia care se oftica intodeauna au fost favoritii nostri, pentru ca inseamna ca avem reactii". Huidu marturiseste ca nu ar juca niciodata in telenovele, nici chiar daca ar avea-o partenera pe Oana. "Nu, nu o sa joc niciodata in telenovele. Nu cred ca am talentele necesare.

De altfel, nu pot sa-i concurez pe marii actori in viata: Nicoleta Luciu, Viziru si altii. Spre deosebire de ei, Querida este buna in rolul ei, e foarte buna. De fapt nu joaca un rol, isi joaca viata acolo", spune Huidu in revista XMagazin.

Pe langa acest scandal in care este implicata, in targ mai circula o barfa despre Oana Zavoranu: ca ar mai fi suferit inca o operatie de marire a sanilor, potrivit Story. Se pare ca aceasta si-a marit bustul la clinica doctorului Marek Valcu. Contactat telefonic, acesta nu infirma, dar nici nu confirma ca operatia a avut loc. "Pot sa va spun ca Oana este intr-adevar pacienta mea.

In ceea ce priveste o interventie la sani pe care si-ar fi facut-o, nu pot sa va spun daca este adevarat sau nu.

Nici un medic de pe lumea asta nu ar face asa ceva. Pot sa va spun ca Oana are niste sani superbi de care eu, ca medic, sunt foarte mandru si pe care ii consider o realizare profesionala", a spus doctorul Marek. In mod normal, dupa ce am prezentat faptele, am putea spune "sfarsit", numai ca, stiindu-i temperamentul Queridei, incheiem cu un simplu "va urma".