Povestea de dragoste pe care o traieste de sase luni Iulia Volkova, tanara solista a grupei "tATu", cu emigrantul rus in Statele Unite Tigran a avut o continuare fireasca: omul de afaceri rus a cerut-o in casatorie.

Tigran ii facea curte vedetei in mod extravagant: cand se intalneau in SUA, ii trimitea limuzina la hotel, o ducea la plimbare cu masina de-a lungul coastei oceanice, iar la recenta lansare a albumului "Oamenii-invalizi", care a avut loc la Moscova, el i-a trimis din Los Angeles un imens buchet de trandafiri si o felicitare cu textul urmator: "Vreau sa-ti indeplinesc visul".

Odata Tigran a venit pe neasteptate la Moscova pentru a-si revedea iubita, si a face cunostinta cu parintii ei si micuta fiica a Iuliei, nascuta din dragostea cu prietenul ei precedent, Pavel Sidorov. Tigran i-a adus din America un munte de jucarii, cucerind si inimile parintilor Iuliei.

Desi vedeta inca nu si-a dat acceptul pentru casatorie, Tigran se pregateste deja pentru nunta si calatoria in luna de miere "in insule", dupa cum ar dori Iulia. El ii promite sa cumpere, pentru ea si fata ei, o casa pe litoral. In ceea ce priveste casatoria, Iulia i-a promis prietenului sa-i dea raspunsul de Craciun.