Banca Comerciala Romana (BCR) acorda, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, un bonus de 2% posesorilor de carduri BCR persoane fizice.

Bonusul se acorda pentru platile efectuate cu card, de debit sau de credit, la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR.

Bonusul de 2% se acorda:

- posesorilor de carduri BCR Maestro, BCR Visa Clasic, BCR Visa Electron (carduri de debit in lei) si BCR MasterCard (card de credit in lei) care efectueaza tranzactii la comerciantii acceptanti din reteaua BCR, ale caror valori cumulate sunt mai mari sau egale cu suma de 120 RON/luna (1.200.000 lei vechi/luna),

- posesorilor de carduri de credit co-brand BCR MasterCard-ALTEX care efectueaza tranzactii in magazinele ALTEX (inclusiv prima cumparatura), ale caror valori cumulate sunt mai mari sau egale cu suma de 1.500 RON/luna (15.000.000 lei vechi/luna). BCR acorda aceste facilitati pana la 31 ianuarie 2006.

Campania se deruleaza in perioada 1 noiembrie 2005 – 31 ianuarie 2006.

Acordarea bonusurilor se face astfel:

- in cazul cardurilor de credit (BCR MasterCard, BCR MasterCard-ALTEX), conturile detinatorilor de carduri se crediteaza cu contravaloarea bonusului in prima zi lucratoare a lunii urmatoare celei in care se evidentiaza in conturi contravaloarea tranzactiilor

- in cazul cardurilor de debit (BCR Maestro, BCR Visa Clasic, BCR Visa Electron), conturile detinatorilor de carduri se crediteaza cu contravaloarea bonusului in prima decada a lunii urmatoare celei in care se evidentiaza in conturi contravaloarea tranzactiilor

Banca nu percepe comision pentru efectuarea de plati din conturile de card.

Detinatorii de carduri BCR au la dispozitie peste 6.500 de locatii unde pot folosi cardurile pentru a plati bunurile si serviciile achizitionate.

Clientii BCR, posesori de carduri beneficiaza si de posibilitatea de a-si plati facturile si ratele de credit de la ATM, de reancarcare a cartelelor Connex, precum si de avantajele serviciului Mobile Banking.

BCR este lider pe piata cardurilor si are, in prezent, aproape 1,8 milioane de carduri active. Banca ofera clientilor, persoane fizice si juridice, un numar de 14 tipuri de carduri, de debit si de credit, cu utilizare in tara si/sau strainatate, avind conturi in lei sau valute liber convertibile.

Banca are, in prezent, un numar de aproape 1.000 de ATM functionale si peste 5.000 de terminale electronice (POS) instalate la comercianti.

Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, populatia poate apela numarul de telefon al InfoBCR - 0801.0801.227, (0801 0801 BCR), taxabil la tarif de convorbiri locale, indiferent de locul din tara de unde este apelat. Numarul poate fi apelat in reteaua ROMTELECOM.

De asemenea, Serviciul InfoBCR se poate apela si din reteaua de telefonie mobila Connex la numarul: *0801BCR (*0801227). Serviciul InfoBCR functioneaza de luni pana vineri intre 8:00 - 20:00 si sambata intre 8:00 - 12:30.