HBO Romania v-o prezinta pe Kylie Minogue in concert, una dintre cele mai indragite dive pop ale momentului, care primeste aplauze la scena deschisa pentru interpretarea deosebita si punerea in scena a celor mai mari hituri ale sale, printre care amintim Can’t Get You Out of My Head, Spinning Around sau I should be so lucky.

Kylie a fost insotita pe toata durata concertului de o trupa alcatuita din 15 dansatori excelenti si intregul spectacol a fost filmat de 12 camere. Rezultatul? Un mix electrizant alcatuit din cele mai bune hituri, o coregrafie de exceptie, decoruri si costume impresionante. Concertul este filmat la Earls Court, Londra, in Mai 2005.

"Sunt atat de bucuroasa ca-mi pot continua turneul... Este intr-adevar cea mai umitoare, provocatoare si plina de satisfactii parte a carierei mele. Este acel loc unic unde ma intalnesc cu fanii si impartasim aceste ore unice: ore de pline de muzica si amintiri." – Kylie Minogue

Delicata si senzuala, micuta diva ne poarta intr-o lume plina de culoare si bun gust. Va invitam sa urmarim impreuna un spectacol al gratiei si al bunei dispozitii, care are ca protagonista o mignona incantatoare: Kylie.