Laminorul Braila se relanseaza la privatizare

de     HotNews.ro
Miercuri, 9 noiembrie 2005, 0:00


Comisia de negociere pentru privatizarea S.C. LAMINORUL S.A. Braila, in urma analizei documentelor de participare depuse de ofertantul DANSCAN STEEL A/S din Danemarca, a constatat ca acesta nu a depus toate documentele de participare, conform prevederilor legale si a dosarului de prezentare, si l-a eliminat de la procesul de privatizare a companiei brailene.

In aceste conditii, miercuri, 9 noiembrie, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului relanseaza la vanzare prin negociere pe baza de oferte finale, imbunatatite si irevocabile un numar de 9.693.147 actiuni, reprezentand 68,31% din capitalul social al S.C. LAMINORUL S.A. Braila.

Potrivit unui comunica primit de la Palatul Victoria, Laminorul este o societate comerciala mare, cu un capital social de 29.514.590,56 RON, al carei obiect principal de activitate il reprezinta productia de materiale feroase primare si semifabricate.


26 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi