"Imi pare rau ca lumea a ramas cu impresia ca eu l-am demis pe Zenga. Va veni insa ziua cind toti vor afla cine l-a dat afara pe Walter. Eu nu spun deocamdata", a spus Mirel Radoi miercuri, intr-un interviu exclusiv aparut joi in Gazeta Sporturilor.

Intrebat daca e vorba despre Dorinel Munteanu, capitanul Stelei a replicat: "Eu nu va spun nimic".

Ieri insa, Gigi Becali a dezvaluit ca actualul antrenor al lui CFR a fost cel care l-a determinat sa-l indeparteze pe italian. "Da, Dorinel a venit la mine dupa meciul Otelul - Steaua 1-0 si mi-a spus niste lucruri. Decizia de a-l da afara pe Walter a fost a mea, insa am fost influentat".

CE S-A INTIMPLAT

L-a turnat pe Walter la Gigi

In pauza meciului Otelul - Steaua 1-0, disputat in luna mai, Zenga le-a spus jucatorilor in vestiar: "Pina acum v-am dus eu in spate, acum e datoria voastra sa o scoateti la capat". Dorinel Munteanu s-a dus dupa acel meci si i-a spus lui Gigi Becali tot ce a zis Zenga in vestiar. "Asa nu mai putem continua", ar fi adaugat Dorinel.

Becali l-a demis pe italian, iar dupa ce Steaua a devenit campioana, Dorinel a conditionat raminerea in Ghencea de inscaunarea sa ca antrenor-jucator.

MM Stoica, fan al lui Zenga, i-a intors "serviciul" lui Munteanu si a fost principalul adversar al acestei mutari, recordmanul selectiilor la nationala fiind indepartat si el de la Steaua.

"Nu e absolut nimic adevarat"

Dorinel Munteanu

"Adevarul a iesit la iveala"

Zenga admite implicarea lui Muteanu in demiterea sa: "Anumite persoane au facut lucruri murdare"

- Domnule Zenga, Gigi Becali a spus ca Dorinel Munteanu a fost cel care i-a cerut sa va dea afara.

- Trebuie sa comentez aceste lucruri? In lumea fotbalului, e grav cind un jucator ajunge sa influenteze un patron. Imi pare rau, foarte rau pentru ce s-a intimplat atunci.

- Ati stiut ca Dorinel a fost cel care...

- Am stiut tot ce s-a petrecut, dar...

Citeste articolul complet in Gazeta Sporturilor