Grupul de Studii Sociale 2000, un institut de sondare a opiniei publice controlat de Dan Andronic si Bogdan Teodorescu, a dat publicitatii un sondaj referitor la temele de actualitate din viata politica, sociala si economica din Romania. Una dintre concluziile sondajului este ca aproximativ 65% dintre romani sunt convinsi ca intre presedinte si premier exista un conflict.

Dan Andronic si Bogdan Teodorescu sunt fostii strategi ai PSD, presa speculand apropierea lor actuala de fostul partid de guvernamant.

  • Cititi sondajul realizat de GSS 2000

    Potrivit sondajului, populatia este in continuare nemultumita de nivelul de trai si se traieste mult mai prost fata de aceeasi perioada a anului trecut.

    Rezultatele sondajului mai arata ca daca in luna august jumatate dintre respondenti erau de parere ca intre presedinte si premier exista un conflict, in luna noiembrie proportia celor care cred acest lucru a crescut la aproximativ 65%. Cei mai multi dintre cei chestionati sunt de parere ca Traian Basescu are cele mai mari sanse sa castige in urma acestui conflict.