Salariatii de la Metrorex sunt decisi sa declanseze, miercuri, intre orele 4.00-16.00, greva generala, in conditiile in care discutiile purtate, vineri, la Palatul Victoria nu au ajuns la nici un rezultat, transmit agentiile de presa. Sindicalistii solicita cresteri salariale cu 22 %, insa Ministerul Transporturilor le-a comunicat, deja, ca nu sunt fonduri pentru aceasta solicitare.

Intr-o declaratie consemnata de Radio Romania Actualitati, presedintele Uniunii Sindicatelor Libere Metrou, Ioan Radoi, a subliniat :"La intalnire a participat si domnul Gheorghe Dobre, ministrul transporturilor.

Se pare ca premierul a inteles situatia in care ne aflam, posibilitatea de dezamorsare a conflictului, si acum asteptam ca sa reluam negocierea - daca o sa doreasca domnul ministru Dobre - astfel incat sa se si aplice aceste solutii si speram, daca se va ajunge la intelegere, sa fie evitata greva generala .

Daca nu, in conditiile in care va ramane pe aceeasi pozitie, greva generala va avea loc, asa cum am anuntat, miercuri 16 noiembrie, incepand cu ora 4 dimineata".