Intr-o dimineata, invitatul lui Stefan Lungu (care i-a luat locul lui Catalin Maruta la „Tonomatul DP2") a fost Fuego, cu tot cu fata lui de bebelus retard. Dar ce zic eu „invitatul a fost Fuego", de fapt, invitatii au fost Fuego si prietena lui pe care o cara pe post de accesoriu pe la tot felul de emisiuni.

Fuego si prietena lui venisera la „Tonomatul DP2" de la o nunta, dar, inainte de nunta asta, in aceeasi noapte, mai fusesera la doua, de unde rezulta ca venisera de la trei nunti, nu de la una. Si acum, ca am facut toate precizarile necesare, a venit momentul sa ne rasfatam impreuna cu citeva citate din Fuego.

Iata o prima declaratie: „Aoleo, nu prea am invatat noi sa incerci sa descifrezi o partitura". Iata o a doua declaratie: „Multi oameni mi-au spus ca trebuiau sa iau doua persoane complet necunoscute".

In acest al doilea citat era vorba, daca nu ma-nsel, de colaborarea lui Fuego cu pupaza muzicii populare romanesti, Irina Loghin, colaborare despre care o telespectatoare a afirmat telefonic, in aceeasi emisiune, ca „este un proiect de mare amploare, care a cucerit inimile tuturor romanilor atit din tara, cit si de peste hotare".

Si acum, iata a treia vorbire a lui Fuego dintre cele pe care am reusit sa mi le notez in carnetelul meu care, saracul, daca ar avea gura, ar tipa de durere: „Il iubesc foarte mult pe acest videoclip. Pe aceasta piesa, multi indragostiti s-au impacat…" Si eu ii iubesc foarte mult si pe Fuego, si pe „Tonomatul DP2" care mi-a dat ocazia nepretuita de a-l revedea.

Si sint convinsa ca Fuego are dreptate cind spune ca multi indragostiti s-au impacat pe piesa aia. Are dreptate, pentru ca am vazut videoclipul. Si sint sigura ca, la inflexiunile de manea ale piesei si la fata jalnica si plingacioasa a cintaretului, reactia oricarui cuplu de indragostiti suparati nu poate fi decit impacarea.

Cum naiba sa nu te impaci pe piesa aia, din moment ce, in toiul certei, te umfla un ris cit China?

Buun. Acum, ca v-ati destins si v-ati impacat pe piesa lui Fuego, va consider gata frageziti pentru un dialog intre nevasta si amanta, extras cu grija din telenovela „Lacrimi de iubire". Nevasta: „Voiam sa luam un dulce impreuna…"

Amanta: „Nu, multumesc, esti tu atit de dulce, incit mi-e teama sa nu mi se faca greata…" Nevasta: „Ce vaca esti!" Amanta: „Idioato!" Complet neverosimil acest dialog, nu-i asa? Propun ca domnul Sirbu sa trimita nitel scenaristii de la „Lacrimi de iubire" pe teren. Vor afla ca, intotdeauna, un asemenea schimb de replici e insotit de un zbor de cratite pe deasupra protagonistelor.

Sau te pomenesti ca „Lacrimi de iubire" si-a fixat ca obiectiv sa-si educe gospodinele din target sa fie mai demne si sa se lase mai greu prada impulsurilor de mahala?