Ultima iesire in "decor" a presedintelui executiv al lui Dinamo, Ioan Becali, de joi, ar putea sa-i fie fatala. Consiliul de Administratie se va reuni astazi de urgenta, iar schimbarea lui Giovani este iminenta. Crizele de nervi ale fostului impresar i-au adus la disperare pe ceilalti membri ai CA.

In special Nicolae Badea nu mai poate accepta rabufnirile lui "Big Brother", mai ales dupa ultima sedinta a Comitetului Director, cand violentele verbale si nonverbale ale machedonului au depasit, din cate se pare, orice limite.

Motivul ultimului conflict a fost indepartarea intempestiva a antrenorului echipei a doua, italianul Esio Gelain, adus de un alt actionar al "cainilor", Vladimir Cohn. Mandatul lui Giovani a inceput in iulie, sub proaste auspicii.

In timp ce se indrepta spre locul unde a avut loc ceremonia de investire, Ioan Becali a accidentat cu masina un copil, pe care l-a transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, ulterior fiind cercetat de Politie pentru parasirea fara incuviintare a locului accidentului.

Citeste articolul complet in Prosport