Suporterul de fotbal isi iubeste echipa pana la moarte. E o dragoste publica pe care vrea sa o impartaseasca cu cat mai multi. Cum se face asta? Simplu. Se ia un spray si se trece la inscriptionari ample pe fatada blocurilor. Pe langa numele echipei favorite, cuvintele "frumoase" la adresa rivalilor nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma.

In general se stie ca anumite cartiere ale Bucurestiului sunt "arondate" unei echipe. Giulestiul e rapidist, Rahova e stelista, Stefan cel Mare e dinamovist etc. Dragostea pentru o echipa se transmite in familie, intre prieteni si asa cartierul cu pricina continua sa fie vopsit in anumite culori.

Se mai intampla insa ca piata imobiliara sa nu tina cont de aceste pasiuni si sa permita unor rivali sa-si cumpere locuinte chiar in cartierul cu pricina. Asta e si situatia cartierului Rahova care isi pierde incet, incet coloratura stelista.

Culorile alb-rosii sau visinii au inceput sa-si faca tot mai des simtita prezenta pe fatada blocurilor asa ca lupta ultrasilor stelisti a trebuit intensificata.

Indirect, la acest razboi a dat o mana de ajutor si Marian Vanghelie. Nu mazgalind si el cu sprayul, desigur, ci prin pasiunea lui pentru papagali, vopsind blocurile de la sosea in culori cat mai vii.

Si cum sa reziste ultrasul in fata unui perete galben? O urare de bine adresata adversarilor scrisa aici cu rosu va avea efectul maxim scontat. Si negrul pe fond rosu iese foarte bine in evidenta, nu?