Aflat in goana mare pentru inca un mandat in fruntea FRF, Mircea Sandu a reusit o alta lovitura de maestru (dupa cele date bugetului FRF): un meci istoric cu niste nigerieni. Flamanzi si obositi de atat drum, cvasinecunoscutii nigerieni au fost aruncati din avion direct in terenul de joc.

Ceea ce s-a dorit a fi un important meci de pregatire in compania nationalei Nigeriei s-a transformat pana la urma intr-un mare circ. Mai intai antrenorul vulturilor verzi a instiintat ca nu-si va insoti echipa la Bucuresti.

Apoi am aflat ca de fapt nu vom vedea in Ghencea nici vreun mare fotbalist nigerian ci doar niste necunoscuti. Si acestia adunati in graba, atat de in graba incat pentru a face o echipa a fost necesara si convocarea lui Abiodun de la FC National.

Marti noaptea au sosit la Bucuresti primii trei componenti ai echipei Nigeriei. Miercuri pe la pranz au mai ajuns sapte. Obositi si rupti de foame acestia nu stiau ca meciul era programat sa inceapa pentru ora 17.00. Cu totii credeau ca ora de incepere a meciului va fi 20.00. Dupa lungi negocieri cu reprezentatii FRF s-a convenit or 18.00.

Nigerienii au ajuns la stadion cu doar cateva minute inaintea meciului, s-au echipat rapid ca la armata si au iesit la incalzire cu doar 5 minute inainte de fluierul de start. Asa ca meciul a mai suferit o amanare. Pagubitii? Noi ce care am stat ca prostii in tribuna peste o ora fara sa fim anuntati ce se intampla si fara ca cineva sa-si ceara scuze.

Romania obtine asadar un stralucitor succes cu 3-0 in fata unui adversar redutabil. Desigur, in imaginatia Nasului.