CECCAR-ROMAS a decis sa intre pe piata asigurarilor de viata. Societatea, controlata de catre Grupul Financiar OTP (Ungaria), isi va focaliza eforturile asupra sectorului de retail.

"Vom incepe sa subscriem polite de asigurare de viata in acest final de an", a declarat in exclusivitate pentru Buletinele Informative de Asigurari XPRIMM domnul Iulian MIHAI, Director de Asigurari in cadrul societatii CECCAR-ROMAS.

Produsul se afla acum in ultimele etape ale dezvoltarii sale si va fi vandut in cadrul unui parteneriat de tip bancassurance, in colaborare cu OTP Bank (fosta RoBank), parte a aceluiasi grup OTP.

CECCAR-ROMAS a fost cumparata la inceputul lunii octombrie de catre OTP. "Preluarea va avea ca rezultat intarirea companiei si dezvoltarea sa accelerata in urmatorii 2-3 ani", spune oficialul asiguratorului.

Pentru inceput, in afara de largirea obiectului de activitate prin intrarea pe sectorul de viata, noii actionari ai CECCAR-ROMAS au decis majorarea capitalului social al companiei cu 4,3 mil. EUR, pana la circa 5,2 mil. EUR.

alexandru.ciuncan@mxp.ro