AVAS lanseaza la privatizare CEPROM S.A. Satu Mare

de     HotNews.ro
Joi, 17 noiembrie 2005, 0:00Joi, 17 noiembrie 2005, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a lansat la vanzare prin negociere cu selectie pe baza de oferte tehnice un numar de 500.231 actiuni, reprezentand 59,3324% din capitalul social al S.C. CEPROM S.A. Satu Mare.

La negociere vor putea participa numai ofertantii care prezinta dovada indeplinirii cumulative a urmatoarelor criterii de precalificare :

1. inexistenta sanctiunilor penale pentru savarsirea urmatoarelor fapte: gestiune frauduloasa, abuz de incredere, fals, inselaciune, delapidare, marturie mincinoasa, dare sau luare de mita sau alte contraventii si infractiuni prevazute in Legea nr.

11/1991 privind combaterea concurentei neloiale, cu modificarile si completarile ulterioare – criteriu eliminatoriu ;

2. experienta in domeniul cercetarii – dezvoltarii in stiinte fizice si naturale – cod CAEN 7310 ;

3. bonitate financiara si capacitate de a prelua o noua afacere.

Potentialii cumparatori vor depune documentele de precalificare si de participare impreuna cu ofertele finale pana la data limita de 05.12.2005, ora 12.00, in plicuri sigilate, in conformitate cu instructiunile specificate in Dosarul de prezentare, la Directia Privatizare din cadrul A.V.A.S., Bucuresti, str. Cpt. Av.

Alexandru Serbanescu nr. 50, sector 1, telefon 0040 21 303 6437, fax 233 3277.

Documentele de precalificare se vor deschide in data de 05.12.2005, orele 14,00, in prezenta tuturor potentialilor cumparatori.

In plicul sigilat, care contine documentele de participare, ofertantii – persoane fizice/juridice romane vor prezenta o Declaratie pe proprie raspundere, autentificata, in care sa se specifice furnizorii de resurse energetice si apa ai ofertantului si din care sa rezulte ca nu beneficiaza de inlesniri la plata obligatiilor catre

furnizorii de resurse energetice si apa conform dispozitiilor O.U.G. nr. 57/2002. Aceasta este conditie de excludere in cazul in care ofertantul beneficiaza de facilitati/esalonari la plata datoriilor catre principalii furnizori de resurse energetice si apa.

CEPROM S.A. Satu Mare are un capital social de 124.863,6 RON si activeaza in domeniul cercetare – dezvoltare in stiinte fizice si naturale – cod CAEN 7310.

Anuntul pentru vanzarea actiunilor detinute de stat la aceasta societate comerciala poate fi gasit pe site-ul institutiei, la adresa www.avas.gov.ro.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


133 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by