Sergiu Nicolaescu va demara lucrul la un nou film, in cel mult o luna de zile. Regizorul a rezervat un rol pentru Mihaela Radulescu si asteapta confir- marea din partea lui Serban Huidu si a lui Mihai Gainusa.

Veteranul cinematografiei romanesti a decis sa dea in sfarsit startul acestui proiect pe care l-a tot amanat. Dupa drama "15", Nicolaescu schimba macazul si trece la comedie cu tot cu Mihaela Radulescu, si foarte posibil, si alaturi de Carcotasi.

Mihaela a facut o figura buna in primul film de lungmetraj in care a fost distribuita de Nicolaescu, performanta care a recomandat-o pentru un al doilea rol.

DE LA PLANS LA RAS

"E foarte adevarat, am primit o noua propunere din partea regizorului Nicolaescu, chiar pentru comedia muzicala "Dracula". E extrem de incitanta ideea pentru mine, dar e prea devreme sa dau si alte amanunte, pentru ca abia saptamana viitoare ne intalnim sa discutam cu toti cei implicati", ne-a declarat vedeta Antena 1.

Mihaela nu se teme sa treaca, intr-un timp destul de scurt, de la drama la comedie: "Imi place ideea de rol comic si, daca totul merge bine, voi face si pasul acesta".

Citeste articolul complet in Ziarul