Gica Popescu si-a incheiat ieri campania electorala pentru presedintia FRF cu o concluzie atat de optimista, incat aduce mai degraba cu lipsa de realism: „Peste 90 la suta dintre participantii la vot mi-au spus ca doresc schimbarea!".

Discursul final a respectat linia adoptata pe parcursul intregii campanii: acuzator la adresa adversarului si incredere uriasa in propriile sanse. „Am avut o strategie foarte buna. (...) Eu, sub presiune, am dat intotdeauna rezultate extraordinare. (...) Am dovedit ca am caracter puternic si personalitate greu de egalat.

(...) Sunt mult prea tare, am prea multa experienta ca sa fiu doborat", au fost doar cateva dintre remarcile Baciului.

Gica Popescu s-a dus ieri-dimineata la FRF si a pus conditii privind desfasurarea alegerilor de luni. „Am discutat cu domnul Kassai si, spre surpriza mea, a fost de acord cu propunerile mele. O sa merg si maine (n.r. - azi) la FRF, pentru ultimele detalii", a comentat Baciul. Acesta a afirmat ca va veni luni cu patru cabine de vot.

Lupescu a fost „sapunit" si el zdravan pentru vina de a fi acceptat postul in FRF: „Nu m-a mai interesat Lupescu din momentul cand mi-a dat acel raspuns. Sunt dezamagit".

Au surprins raspunsurile oferite de Popescu atunci cand a fost intrebat punctual cum va proceda cu „dinozauri" precum Kassai si Dragomir, daca va castiga alegerile. Baciul a dat aceleasi replici evazive ca si Lupescu!

„Nu plec de la ideea preconceputa ca toti sunt incompetenti... Eu voi veni doar cu o echipa restransa", a fost raspunsul in cazul lui Kassai. „Daca Dragomir va veni alaturi de mine, nu voi avea nimic cu el", a fost si declaratia in privinta sefului LPF. Popescu a recunoscut, astfel, ca e dispus sa faca aceleasi compromisuri cu actualul sistem ca si Lupescu!

Citeste articolul complet in Evenimentul Zilei