Corneliu Vadim Tudor a fost reales ca lider al Partidului Romania Mare (PRM), la cel de-al IV-lea congres, organizat sambata, la Palatul Parlamentului.

Aceasta intrunire, la care participa mai mult de 1000 de delegati, marcheaza schimbari in statutul partidului si in structura Biroului Permanent.

Prin restructurarea conducerii, PRM doreste sa devina mai eficient, mai apropiat ca model de partidele europene, si sa-si pregateasca venirea la putere la urmatoarele alegeri.

„Pentru cei care au uitat, le reamintesc ca, in momentul in care vom ajunge la putere, vom lichida toate structurile de tip mafiot si in 48 de ore vom aresta toti banditii din tara asta!", a declarat Vadim Tudor, liderul reales al PRM.

Astfel, se urmareste reducerea numarului vicepresedintilor de la 11 la sapte, si al secretarilor executivi, de la 16 la 11. Functia de prim-vicepresedinte va fi inlocuita cu cea de vicepresedinte executiv, ocupata cel mai probabil de Lucian Bolcas.

Actualii prim-vicepresedinti ai partidului, Eugen Barbu, Mircea Musat, Valeriu Buzea, Corneliu Ciontu si Dorel Constantin Onaca, isi pierd astfel functiile, pe care le-au avut de la fondarea PRM