Ronaldinho este o fiinta superioara", a scris, pe prima pagina, cotidianul AS, dupa meciul Real Madrid - FC Barcelona, scor 0-3, si a publicat o fotografie a fotbalistului brazilian cu privirea ridicata spre cer.

"Ronaldinho a trecut pe langa madrilenul Sergio Ramos de multe ori, iar de doua ori a reusit sa-l invinga pe Casillas. Lui Ramos ii ramane consolarea ca a fost pacalit de cel mai bun fotbalist din lume, asa cum si publicul l-a recunoscut pe Ronaldinho", scrie AS.

"Asa este fotbalul care ne ofera titluri si bucurii", se scrie intr-un editorial din AS. "Prea mare distanta in joc, in viteza si spirit. Cele trei goluri aproape ca nu fac dreptate unei echipe cu viitorul Balon de Aur, inconjurat de alti jucatori de valoare: Eto'o, Deco, Xavi, Messi...

O echipa tanara, dar matura, care are acelasi antrenor pentru al treilea sezon. Fotbalul pe care toti vrem sa-l vedem este cel practicat de FC Barcelona: indraznet, cu bucurie, inspirat, solidar si rapid. Cel mai frumos si cel mai bun fotbal ce se poate practica. Cel care ofera titluri si bucurii", scrie editorialistul de la AS.

"19 noiembrie - Noaptea in care FC Barcelona a plecat aplaudata de pe Santiago Bernabeu", titreaza pe prima pagina cotidianul Marca.