Joi 24 noiembrie a.c., odata cu deschiderea magazinului Metro Cash&Carry din Baneasa, Agentia Bancii Tiriac va deveni operationala in noua locatie.

Clientii Metro au posibilitatea sa efectueze operatiuni bancare de depunere si retragere de numerar, schimb valutar, alte operatiuni curente (ordine de plata, cecuri), produse de creditare pentru persoane fizice precum si servicii de bancassurance, prin intermediul agentiei bancii situata in incinta magazinului Metro.

In plus, Banca Tiriac ofera prin intermediul agentiilor sale Creditul Metro pentru achizitionarea de bunuri de consum, care se acorda pe baza unei proceduri de aprobare simple si rapide (documentatie minima procesata si aprobata pe loc).

Nu se solicita avans, iar clientii pot obtine o finantare pentru bunurile cumparate de pana la 20.000 de RON pentru companii si 12.000 de RON pentru posesorii individuali de legitimatii Metro. Rambursarea creditelor se face in maximum 4 ani. Banca Tiriac nu solicita garanti pentru acest tip de credite.

De asemenea, clientii Metro pot plati electronic produsele cumparate cu cardul co-branded emis de Banca Tiriac in colaborare cu Metro Cash&Carry. Cardul co-branded Banca Tiriac-Metro este un card de debit, de altfel unicul card acceptat pentru plati in reteaua magazinelor Metro.

Cardul poate fi insa folosit la orice alt comerciant sau la bancomatele care afiseaza sigla Cirrus/Maestro (inclusiv la bancomatele din cadrul magazinelor Metro). Numarul de POS-uri instalate la casele de marcat Metro este de 10 unitati.

Agentia Bancii Tiriac din cadrul Magazinului Metro Baneasa are un program de lucru cuprins intre orele 6.00-21.00, de luni pana sambata si 8.00-22.00 duminica.