Liderii PPCD (PNTCD) Bucuresti s-au intalnit aseara cu fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu. Intalnirea a avut drept scop pregatirea lansarii noului proiect politic al lui Emil Constantinescu, in care au fost cooptati si fostii taranisti.

Emil Constantinescu ne-a declarat ca participarea sa la aceste intalniri este motivata de dorinta de a sprijini crearea unei miscari de centru dreapta.

„Nu sunt inca coapte conditiile pentru realizarea unei fuziuni sau a unui proiect politic de mare anvergura", sustine Constantinescu. In plus, acesta a negat ca Actiunea Populara, formatiunea sa, ar purta negocieri cu PPCD pentru realizarea unor fuziuni, ipoteza care nu e sustinuta insa si de unele surse crestin-democrate.

Remus Opris, liderul filialei Bucuresi a PPCD, ne-a declarat ca intalnirea cu fostul presedinte al Romaniei vine ca o urmare fireasca a rezolutiei partidului prin care se deschid portile catre fostii membri, dornici sa relanseze crestin-democratia. Opris a negat si el ca AP ar urma sa fuzioneze cu PPCD.

Citeste articolul complet in Averea