Adrian Mutu a renuntat saptamana trecuta la imaginea consacrata de metrosexual „gen Beckham" si a cutreierat strazile din Torino deghizat in dandy aristocrat, dichisit cu frac, baston si joben.

Fotbalistul lui Juve a petrecut o zi intreaga in fabrica lui Carlo Pignatelli, in incercarea de a-si gasi o tinuta cel putin la fel de sic pe cat a fost costumul de la nunta, de asemenea creatie a faimosului designer italian.

Desi insurat si viitor tata, Adrian Mutu a revenit pentru cateva zile la rolul de cuceritor si s-a lasat fotografiat in aceasta postura pentru numarul din decembrie al revistei TABU. Fotbalistul a fost atat de incantat de rezultat, incat i-a cerut fotografului un set de poze pe care doreste sa le faca postere si sa le afiseze prin casa.

Mutu, dupa Menghia

Dupa fotomodelul Catrinel Menghia, care luna trecuta a realizat un pictorial pe strazile din Milano, la numai o zi dupa nunta sa cu Massimo Brambatti, revista TABU a ales un alt roman celebru in Italia, iar Adrian Mutu a acceptat propunerea de a se metamorfoza.

Citeste articolul complet in Evenimentul zilei