Lili Sandu i-a spus pas lui Bogdan Stelea dupa aproape cinci ani, timp in care relatia lor s-a consumat sub ochii atenti ai presei. Asta, pentru ca Lili este o tanara frumoasa, care era acuzata la vremea respectiva ca a fost motivul divortului lui Stelea de fosta lui sotie, Dana.

Cu toate acestea, cuplul a trecut cu bine, spunem noi, peste toate barfele vehiculate la momentul respectiv, declarand pe parcursul acestor ani ca se iubesc, ca s-au logodit si ca urmeaza sa se casatoreasca si sa devina parinti.

Parerile sunt impartite in ceea ce o priveste pe Lili, a carei decizie de a se desparti se pare ca ii apartine. Gurile rele spun ca tanara actrita era satula de gelozia exagerata a lui Bogdan, stabilit momentan in Grecia.

Un motiv in plus este se pare si faptul ca, dupa ce a propulsat-o in cariera si a sprijinit-o prin toate mijloacele posibile, Lili a decis sa renunte fara remuscari la iubirea lui Bogdan, pentru ca acesta nu mai putea face nimic in nici o directie, tanara vedeta fiind acum independenta.

Citeste articolul complet in Gardianul