Dan Bittman a declarat, intr-un interviu acordat revistei Apropo TV, ca nu doreste sa se desparta de Liliana, mama celor doi copii ai sai, si sa urmeze exemplul lui Stefan Banica jr., a carui iubita a plecat de acasa cu copilul.

Solistul grupului Holograf spune ca Liliana este singura femeie cu care a avut incredere sa faca doi copii si ca nu doreste ca informatiile care circula in presa sa ii afecteze relatia. El a calificat zvonurile referitoare la relatia sa cu Roxana de la Trident ca fiind "ridicole". "Este adevarat un singur lucru: ca ne cunoastem. Ne pupam cand ne vedem. Cred ca ar fi mai rau sa ne evitam.

Mie mi se pare o prostie. Adica, ce-i asta? Intorc spatele unui om numai de frica sa nu se scrie a doua zi in ziar?"

LILIANA NU VREA SA FIE NEVASTA

Intrebat daca a cerut-o de sotie pe Liliana, cantaretul a spus ca ea nu isi doreste acest lucru, institutia casatoriei fiind "destul de perimata". Desi toata lumea spune: "Nu exista femeie care sa nu-si doreasca macar o data sa fie mireasa, uite ca Liliana e asa cum e.

S-a adaptat si ea la felul meu de a fi, m-am adaptat si eu la felul ei, nu e usor, dar deocamdata ne intelegem foarte bine", a precizat el.