"Greva profesorilor" este un subiect care a retinut atentia cititorilor si a starnit numeroase polemici. Acest fapt se evidentiaza si in comentarile facute pe marginea sondajului HotNews.

Da o consider justificata deoarece salariile profesorilor sunt sub orice critica si in bataie de joc fata de alte tari europene.stim ca suntem in romania o tara mai saraca dar cred ca guvernul ar putea incerca sa faca un efort pt marirea salariilor. din pacate elevii sunt care ies in dezavantaj deoarece vor avea mult de recuperat.

cred insa ca si elevii ar trebui intrebati daca doresc sa se recuperze nu sa-i tranteasca profesorii la sc si sa le bage zeci de lectii p gat. sau ne putem astepta la alta greva ,cea a elevilor. p.s:eu sunt eleva sterge

cosmin

86.34.190.78

publicat: 27-Nov-2005 21:37

Chiar nu inteleg ce mai vor profesorii.au deja trei saptamani de cand n-au facut ore,ei kiar nu se gandesc cat de greu o sa se recupereze materia,asta dak intr-adevar o sa se recupereze.dupa ce o sa se termine greva cine o sa aiba de suferit?!ELEVII bineinteles.ar trebui sa mai gandesca si ei un pic k doar sunt considerati niste modele ptr elevi,nu?! sterge

Dan Cilibiu

nimbus.ro

publicat: 27-Nov-2005 22:29

Eram elev.Ca si dumneavoastra. Profesorul intra in clasa in costum,camasa culoare deschisa,cravata.Tinuta decenta.

Exemplu ptr elevi.Acum?Pretul hainelor(am vazut ff multi profi cumparand de pe la vechituri).Pretul cartilor?Mai sunt ei in stare sa tina pasul cu statutul de DASCAL? Celor ce nu le convine greva,considera ca profu e doar OBLIGAT.

Si gaseste o droaie de motivatii. Poate el fostul elev a trecut precum gasca prin apa in vremea promovarii obligatorii. Si acum este muncitor(cu diplome)Inginer,POLITICIAN.Aici este buba. Si nu vedem barna...

Cu stima,Dr.Ing Viorel Stefanescu

Pentru 4 -5 ore de munca, vacante adica un real concediu 3-4 luni pe an in care vin la scoala 1 max 2 ore, nu-si justifica un salariu mai mare de 7 milioane un invatator cu toate gradele si o varsta de 30 si ...ani (caz real -cunostinta). Acelasi lucru poate fi valabil si pt. anumiti profesori.

Consider ca nu merita marire de salariu foarte multi dintre ei, mai degraba ar cere mai multa consideratie fata de scoala, de materie, ca vin la ore in general doar ca sa aiba de unde pleca. Ne meditam copii pentru ca nu sunt deajuns de pregatiti la scoala.

Dragi profesori, invatatori NU VA MERITATI NICI SALARIILE ACTUALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UNDE SUNT OARE PROFESORII DE ODINIOARA?

Dragi profesori, invataori va propun mai degraba sa dati in fiecare an o examinare ( dar pe bune fara aranjamente) si in functie de rezultate sa vi se mareasca sau reduca salariul !

Cred ca am avea parte de o economie la bugetul statului extraordinara, dupa cum va prezentati!

Cu respect un parinte care a avut parte de o pregatire scolara de calitate, pe vremea ,,regretatului''

CERASELA