Dobanzi zero la credite, carduri gratuite si vacante la pret redus – aceasta este oferta cu care bancile comerciale incearca sa atraga clientela in pragul sarbatorilor de iarna.

Bancile se inghesuie sa finanteze fie vacanta de Sarbatori a romanilor, fie petrecerea Craciunului si a Revelionului in conditii cat mai bune – totul fiind doar un business profitabil de ambele parti.

Clientii castiga prin faptul ca-si pot petrece Sarbatorile fara mari eforturi financiare, in vreme ce bancile castiga de pe urma dobanzilor si comisioanelor.

Bancherii sunt primii care stiu ca, de Sarbatori, romanii sunt mai deschisi la punga, cheltuie mai mult si, prin urmare, vor avea nevoie de finantari mai mari. Banca Romaneasca are o oferta speciala de Sarbatori.

„Noi oferim gratuit un card, fara a se plati comisionul de emitere, iar pentru primul an nu se plateste nici comisionul anual de administrare a contului de card", ne-a spus Carmen Oprisescu, purtatorul de cuvant al Bancii Romanesti.

Produsul oferit de Sarbatori de catre Banca Romaneasca ofera acces la o linie de creditare disponibila pe viata, de pana la 17.000 de RON (echivalentul a 5.000 de euro), fara garantii.

Citeste articolul complet in Gandul