Delia este de sapte luni protagonista unei relatii tumultuoase cu Edi Iordanescu. Dar se pare ca blonda siliconata nu prea este pe placul tatalui acestuia, antrenorul Anghel Iordanescu. Acesta si-ar fi amenintat fiul ca il lasa fara bani in cazul in care se insoara cu vedeta.

Iubitul Deliei Matache este prins intre sentimentele pentru cantareata si datoria lui de fiu iubitor. Saptamanalul sportiv Fanatik sustine ca graba in care Delia face planuri de nunta cu Edi l-a facut pe "tata Puiu" sa ia masuri pentru a-si apara feciorul si averea estimata la peste 12 milioane de dolari.

Edi a fost chemat intr-o vizita-fulger in Arabia Saudita, tara in care generalul Iordanescu antreneaza acum.

GENERALUL NU O VREA

Dupa intalnirea dintre Anghel Iordanescu si fiul sau, au aparut zvonuri care dadeau ca imposibila intrarea Deliei in familia Iordanescu. Fanatik a publicat chiar invataturile generalului Iordanescu catre fiul sau, Edi: "Te insori cu ea, te dezmostenesc". Nici Edi nu pare convins ca Delia este aleasa.

La in ceputul relatiei lor, fotbalistul declara ca prefera sa se concentreze pe cariera sportiva.

OPTIMISM

Delia neaga insa orice problema. Blonda spune ca are o relatie speciala cu parintii iubitului ei Edi si ca s-a adaptat obiceiurilor si rigorilor din familia Iordanescu. Delia ne-a mai spus ca in fiecare sambata il insoteste pe Edi si pe mama acestuia la biserica, pentru ca familia iubitului ei este foarte credincioasa.

"Suntem foarte fericiti impreuna si probabil ca Edi, ca si mine, avem ganduri serioase pentru viitor. Viitorul apropiat sau indepartat..." a declarat cantareata.

TOT CE CONTEAZA

Mai mult, Delia Matache spune ca "nu stie nimeni ce se intampla de fapt in intimitatea lor". Cantareata de 23 de ani ne-a declarat ca este prea devreme sa-si faca probleme si precizeaza ca familia si iubitul ei sunt singurii care conteaza. In plus, Anghel Iordanescu va mai ramane ceva timp in Arabia Saudita.

SI TIRIAC SENIOR S-A IMPOTRIVIT

Ileana Lazariuc si Ion Tiriac jr au trait o poveste de dragoste asemanatoare. Se spunea ca magnatul Ion Tiriac nu o vrea ca nora pe frumoasa basarabeanca. Dupa ce s-au logodit la Monte Carlo si au trecut prin ancheta "Cocaina pentru VIP-uri", Tiriac jr si Ileana s-au despartit, dar nu au dat niciodata vina pe influentul tata.