"Gazeta Sporturilor" sustine in continuare ca cel care l-a impuscat pe Piturca la partida de vanatoare de la Segarcea este primarul Craiovei Anton Solomon. Solomon se da de ceasul mortii sa infirme. Pai cum altfel, cand primarul in cauza nu are permis de port arma. Alaturi de Piturca si alte personalitati ca Ilie Sarbu si Marian Videanu au simtit pe pielea lor "piscatura" alicelor.

Fostul Ministru al Agriculturii, Ilie Sarbu a fost impuscat in zona inghinala la o partida de vanatoare unde au participat mai multi demnitari printre care s-au numarat si premierul de atunci, Adrian Nastase, directorul SIE, Gheorghe Fulga, seful SRI, Radu Timofte, fostul consilierul prezidential Ioan Talpes si adjunctul lui Radu Timofte, generalul de corp de armata Gioni Popescu.

S-a vehiculat atunci ideea ca cel care l-a impuscat in "barbatie" pe Ilie Sarbu a fost chiar Adrian Nastase.

Un alt episod din "braconaj cu VIP-uri" s-a consumat pe 17 aprilie 2005, cand Marian Videanu, fratele primarului Capitalei a fost ranit accidental de un prieten ce incerca sa-i procure vanat pentru petrecerea aniversara. Daca initial a mintit pentru a-si proteja prietenul, ulterior Marian Videanu a recunoscut imprejurarile in care a avut loc accidentul.

Vom asista la acelasi deznodamant si in cazul de fata, acuzele Gazetei Sporturilor la adresa lui Solomon dovedindu-se intemeiate?