O tanara romanca, in varsta de 25 de ani, care isi castiga existenta lucrand pe post de animatoare in diverse localuri din provincia Milano si practicand una dintre cele mai vechi meserii din lume, a fost daruita de un interlop albanez boss-ului sau, in chip de cadou pentru ziua acestuia de nastere, informeaza cotidianul La Stampa.

Martin Kovaci, 25 de ani, a atras-o pe tanara romanca in cursa, atunci cand aceasta si-a terminat programul intr-un local din localitatea Pieve Albignola (nordul provinciei Milano). Potrivit politiei locale, Kovaci a fost ajutat sa o imobilizeze pe romanca de Altin Ndoci, un albanez in varsta de 23 de ani, si de Marina Saska, o rusoaica de 28 de ani.

Apoi, tanara a fost dusa la Milano, in plin centrul orasului, si oferita drept cadou sefului lui Kovaci, Arben Prenga (22 de ani), care astepta "surpriza" pregatita de angajatul sau intr-un apartament si a violat-o.

"Tanara ne-a povestit ca ceilalti chibitau, in timp ce ea era violata", a relatat o sursa din politia locala, care a adaugat ca nici unul dintre cei prezenti nu s-a mai atins de fata. Numai Arben Prenga a avut dreptul sa profite de "cadou". De asemenea, romanca a povestit ca, in final, cei prezenti in apartamentul din Milano au aruncat cu pumni de monede asupra ei, dupa care a lesinat.

Potrivit politiei, unul dintre albanezi, care a vazut ca fata se simte rau, a dus-o la spital, unde medicii au constatat ca fusese violata. A fost chemata politia, iar albanezul a marturisit ca ceilalti se aflau inca la locul faptei. O brigada mobila a descins in apartament si interlopii au fost arestati.