Din fericire, Tariceanu spre deosebire de altii, se pare ca a reusit sa treaca peste orgoliul politic de a bloca cu orice pret constructia acestei autostrazi.

Cred ca pe toti ar trebui sa ne preocupe mai putin capra vecinului, pardon, faptul ca unii vor castiga mai mult sau mai putin din aceasta investitie. De fapt in final vom castiga cu totii!

Muppets

FALS!

Autostrada Bechtel va insemna pierderea unor fonduri importante de la UE si lasarea Romaniei in afara Coridorului IV (care si asa trecea prin Romania printr-o concesie)!

Daca guvernul Romaniei avea de dat bani, putea mult mai bine sa-i dea pentru refacerea drumurilor din "zona secuiasca" si dintre Ardeal si Moldova.

Practic, dupa ce i-am votat pe astia pentru "lupta impotriva coruptiei" ii vad ca, nici mai mult nici mai putin, continua un proiect pe care chiar EI il nominalizasera ca fiind corupt!

Nu stiu care e motivul! Chestia aia cu "nu mai au ce face pentru ca deja contractul a fost semnat" e o abureala! Un contract semnat cu prevederi ne-legale e nul de drept! In cel mai rau caz, daca Bechtel cerea daune, n-aveau decat sa ii puna sa plateasca pe cei care au semnat pe vremea PSD!!!

Codruta