Directorul TVR, Tudor Giurgiu, vrea sa renunte la emisiunile lacrimogene, dar pastreaza in grila ,Surprize, surprize" si ,Iarta-ma". Vrea sa promoveze filme europene de calitate, dar mai strecoara in grila de duminica si cate un film indian, ca asa vrea publicul.

Spune ca il intereseaza mai mult calitatea si mai putin cantitatea de lacrimi, dar lauda cifrele de audienta ale emisiunii ,Surprize, surprize". Infirmand total zvonurile care anuntau plecarea Andreei Marin de la TVR, Tudor Giurgiu isi da acordul pentru inca un an de divertisment previzibil.

Ar fi al optulea sezon in care emisiunea ramane principalul croseu al TVR-ului in clinciul cu televiziunile comerciale.

- Domnule Tudor Giurgiu, cum comentati zvonurile conform carora Andreea Marin ar pleca la Antena 1, avand in vedere faptul ca vedeta nu le-a infirmat pana acum?

- Zvonurile au aparut, probabil, pentru ca s-a aflat ca la sfarsitul acestui an expira contractul cu Prime Time World Broadcasting pentru emisiunea ,Surprize, surprize". Dar nu este nimic nou in acest lucru, contractul pentru emisiune este semnat dintotdeauna pe o anumita perioada de timp, limitata. Pana la urma, aceste zvonuri sunt o forma de publicitate si fac bine emisiunii.

Cititi articolul integral in Adevarul