Compania Events va sustine spectacolul extraordinar FLAMENCO PASION sustinut de catre Angel Muñoz pentru prima data in Romania, joi 8 decembrie 2005, la Sala Mare a Palatului din Bucuresti, cu incepere de la ora 19.00.

Evenimentul Flamenco Pasión este un spectacol unic in Romania, va dura aproximativ 90 de minute si va fi un exceptional regal de arta flamenco, constand atat din dans, cat si din acompaniament de chitara si voce conform stilului original practicat de Angel Muñoz.

Pe scena, alaturi de Angel Muñoz, va mai dansa si sotia sa Charo Espino cu care a realizat spectacole in lumea intreaga lasand publicul practic fara rasuflare datorita expresivitatii si extraordinarei stari emotionale pe care o degaja dansul lor.

Alaturi de ei, pe scena va fi si restul trupei din care mai fac parte: Maribel Espino, Inmaculada Ortega - dansatori; Antonio Españadero si Manuel Pérez - chitaristi; Roberto Lorente si La Tremen - vocalisti si percutionistul Nacho López.

Spectatorii vor avea posibilitatea de a vedea in acest spectacol adevaratul dans flamenco si de a asculta muzica de acompaniament, total diferite de ce se practica la "fiestas" populare sau, mai nou, in discoteci si cluburi.

Biletele pot fi procurate de aceea la casa de bilete a Salii Palatului unde se vor pune in vanzare din data de 14 noiembrie 2005 sau, rezervari la numarul de telefon (021) 3273615. Pretul biletelor va fi intre 40 RON si 150 RON.

Sursa: Online Gallery