Ruptura dintre cantareata si mai nou actrita Lili Sandu si Bogdan Stelea a luat prin surprindere pe toata lumea si a tinut paginile revistelor mondene. Nimeni nu se astepta la o despartire, mai ales ca cei doi erau impreuna de 5 ani si aveau ganduri serioase de casatorie. S-a vehiculat mult pe seama motivului care a dus la dezbinarea cuplului.

Ba ca Stelea era gelos pe partenerul lui Lili Sandu din serialul "Numai iubirea", Alexandru Papadopol, ba ca tanara l-a parasit pe fotbalist pentru ca nu mai avea cu ce sa o ajute in cariera, ba ca distanta (Bogdan Stelea joaca in Grecia) a facut ca ei sa-si spuna "Adio". Parerile sunt impartite in ceea ce o priveste pe Lili, a carei decizie de a se desparti se pare ca ii apartine.

Gurile rele spun ca tanara actrita era satula de gelozia exagerata a lui Bogdan, stabilit momentan in Grecia. Un motiv in plus este se pare si faptul ca, dupa ce a propulsat-o in cariera si a sprijinit-o prin toate mijloacele posibile, Lili a decis sa renunte la iubirea lui Bogdan, pentru ca acesta nu mai putea face nimic in nici o directie, tanara vedeta fiind acum independenta.

Cititi articolul integral in Gardianul