Doc, daca pui in balanta avantajele (legislatia neclara, eventual posibilitate de confruntare si interegotoriu incrucisat a celor din bulaul zburator cu alti detinuti din bulauri terestre, din arealul geografic mentionat etc.) cu dezavantajele ( costuri mari de operare si nu in ultimul rind posibilitatea de a fi doborit/a se parbusi bulaul zburator si de aici scandalul...) parca mai degraba

priponul ar merita facut pe o nava sau un submarin plimbat prin ape internationale

In acelasi timp bazele militare americane ies de sub jurisdictia romanesca, iar la Kogalniceanu americanii au venit si au plecat... pentru a se reintoarce. Acum, cum vei putea identifica daca o baraca mai solida, in prezent goala, a fost folosita in scop recluzionar sau a fost bloc alimentar?

Ceea ce ma tulbura este posibilitatea ca aceste avioane sa fi preluat "pachete" umane, fara ca pachetul sa fi avut parte de cercetare finalizata cu un dosar vazut de judecator... marfeturi din lada democratiei.

Temerea mea este provocata de cretinoizi aborigeni din servicii, baieti cu state vechi care au apreciat corepunzator pozitia partenerului american care a "spalat" pacatele de politie politica, sub motivatia publica ca epurarea serviciilo ar duce la pierdere de"humind", asset important al acestor servicii.

Personal, am vazut in media diversi securistocrati care se straduiau sa explice ca un lucrator operativ se formeaza in zeci de ani si ca epurarea ar bloca activitatea, ca lustratia din Cehia a fost o prostie, ca securistii sint baieti buni... acest tip de discurs public era generat de pozitia americana fata de securistii din "democratiile in curs de consolidare". In acest mmoment, cind Sf.

NATO si-a pogorit harul si asupra noastra, tot partenerul american poate scoate din joc oricind un securistocrat cu state vechi, prin ingradirea accesului acestuia la documente clasificate si facind public aceasta decizie... iata de ce sint tentat sa cred ca daca unor astfel de personaje li se va cere sa livreze un "colet", baietii ar face-o.

Bush a dat unda verde declarind public ca:" in acest moment trebuie sa ne gindim daca ce avem de facut este bine si nu daca este legal...", conceptul de "terorism" are la baza nu fapte determinate cit mai mult judecati de valoare legate de posibile temeri si angoase pe care diverse personaje le pot dezvolta

Si ca sa revin, imagine prin satelit poate da indicii asupra numarului de persoane ce a urcat sau coborit dintr-un astfel de avion, iar aceste indicii pot fi coroborate cu lista pasagerilor din punctele de vama etc.

Latifolia

HRR :: Membru Senior