La doar trei ani dupa ce a depasit in vanzari legendarul Beetle, modelul Volkswagen Golf a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca a vandut masina cu numarul 24 de milioane, performanta care depaseste populatia tarii noastre. In anul 1974, a inceput sa fie scrisa povestea de succes a Volkswagen Golf, productia celei de-a cincea generatii a acestui model demarand "n octombrie 2003.

Aceasta ultima generatie include R32, cel mai puternic Golf din toate timpurile, a carui productie a "nceput "n luna august, anul acesta.

La noi, chiar daca per total VW este o marca apreciata de cunoscatori, fiind situata pe locul patru, dupa marcile Dacia, Renault si Skoda si avand o cota de piata de 6,1% din vanzari, Golf-ul mai are inca de luptat cu „fratii" sai Polo si Passat, care sunt situati, primul pe locul sase, iar cel de-al doilea pe locul opt in topul vanzarilor intocmit de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de

Autovehicule. Porsche Romania a anuntat ca marcheaza performanta internationala printr-o noua grila de preturi: modelul este disponibil "ncep?nd de la 13.196 euro cu toate taxele incluse.

Articol integral in Averea