Marti, 6 decembrie a.c., ora 16.00, la sala de teatru a Palatului Cotroceni va avea loc spectacolul „Vanduta si cumparata", cu prilejul incheierii turneului national al piesei.

Evenimentul face parte din campania desfasurata de Salvati Copiii Romania in colaborare cu Administratia Prezidentiala, Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica Bucuresti si IM Suedia (Organizatia pentru Ajutor Umanitar Individual) cu scopul sensibilizarii tinerilor cu privire la pericolele traficului de fiinte umane.

Partenerii din cadrul acestui proiect si-au propus ca prin intermediul celor 48 de spectacole desfasurate in 14 orase din Banat, Transilvania, Muntenia si Moldova sa constientizeze adolescentii asupra capcanelor retelelor de traficanti de fiinte umane in scopul exploatarii sexuale.

Scenariul spectacolului, „Vanduta si cumparata", interpretat de catre 7 tineri actori romani, se bazeaza pe experientele unor fete romance care au fost victime ale traficului si a fost scris de Agneta Idbohrn in colaborare cu Laura Duna. Coregrafia si regia piesei de teatru au fost realizate de Mihaela Sarbu, Roxana Colceag si Gelu Colceag.

Printre invitatii la spectacol se vor numara Excelenta Sa Ambasadorul Suediei in Romania Svante Kilander, Erick Edling - Presedintele IM Suedia, Agneta Idbohrn - IM Suedia, Mihaela Sarbu - regizor, Roxana Colceag – Profesor/Coregraf.