Daciana Sirbu a intervenit telefonic, aseara, in emisiunea lui Carol Sebastian, "Guerrilla Raport" pentru a-l critica la randu-i pe Dan Ioan Popescu, despre care crede ca ar trebui sa se retraga din primele linii ale PSD.

Ieri, liderii PSD s-au certat in Biroul Permanent al PSD pe marginea unei sedinte a TSD sector 5 desfasurata simbata in care oamenii "lui Dan Ioan Popescu" l-au atacat dur pe Nastase si pe Victor Ponta. (vezi referinta: "DIP ataca pe dupa Geoana ")

Deputatul PSD de Ages si vicepresedinte al TSD, Daciana Sirbu spune ca aceste atacuri au fost orchestrate de Dan Ioan Popescu. Ea, de altfel, l-a inclus pe Dan Ioan Popescu intre oamenii de care PSD ar trebui sa se dezbare, oameni ce "ar trebui sa se retraga sau sa-si spele imaginea, in nici un caz sa se bata pentru primele linii".

Si, "Nu cred ca ar trebui sa ne dea sfaturi Dan Ioan Popescu cum sa facem politica sau cum sa facem politica onesta"

Daciana Sirbu explica atacul lui Stochita, finul lui Marian Vanghelie, la adresa liderului tinerilor social-democrati, Victor Ponta, prin posibilitatea ca Dan Ioan Popescu sa aiba un candidat la sefia TSD: "Dan Ioan Popescu vrea un candidat la Tineretul Social Democrat. Asta e parerea mea.

Si fabrica aceste atacuri doar pentru ca la un moment dat sa spuna, << noi avem varianta buna, voi ati ales varianta proasta>> Eu spun ca daca are un candidat sa-l prezinte, sa-si faca campanie, sa mearga in tara sa-l cunoasca sa-l cunoasca tinerii... Dar daca ne ocupam tot de felul acesta de atacuri, imi pare rau, inseamna ca nu ne-am schimbat deloc."

Vicepresedinta TSD este dezamagita si de starea reformei in PSD: " Reprosez faptul ca in PSD inca se pleaca urechea la astfel de atacuri murdare si suntem mult mai atenti sa ne lovim pe la spate, decit sa facem reforma"

Vezi de asemenea articolul, "DIP ataca pe dupa Geoana"