Gigi Becali si Marian Iancu au declarat marti seara ca Steaua si Poli au batut palma pentru transferul a doi jucatori la Timisoara. Suma este de 500.000 de euro. Unul dintre ei este Oprita. Becali a mai afirmat ca Protasov va parasi sigur Ghencea.

"Am batut palma pe doi jucatori. Pot sa va spun ca ei vor juca din retur la Timisoara. Dupa meciul din Cupa al lui Poli Timisoara, o sa aflati cine sunt jucatorii", a spus Gigi Becali.

"Eu si domnul Iancu am hotarat sa nu le spunem numele la ora asta, decat in momentul in care se semneaza contractul", a mai spus patronul stelist, informatie confirmata si de bossul de la Poli, Marian Iancu.

Becali a lasat sa se inteleaga ca Oprita este unul dintre jucatori. Este posibil ca al doilea jucator sa fie Paraschiv sau Bostina.

Alegerea nu pare fericita pentru Poli, ci mai degraba un serviciu pentru Steaua. Oprita nu a jucat mai nimic in acest tur, fiind accidentat. Bostina nu a scos nici el capul, nefiind printre preferintele lui Protasov.

"Legat de cei doi jucatori, este vorba de transfer plat, fara schimb de jucatori", a spus Marian Iancu.

Legat de Protasov, Becali a confirmat ca Oleg Protasov va pleca de la Steaua dupa meciul cu Herta. "Am vorbit cu el si lucrurile sunt clare: Protasov pleca de la Steaua".

Declaratiile au fost facute marti seara, la TV Sport, iar informatia legata de acest dublu transfer a fost facuta imediat cunoscuta pe internet prin Onlinesport.

Ramane de vazut daca miercuri cei de la Poli vor anunta transferul, specificand oficial numele jucatorilor.